Team Hoop-finish AD6

Na een voorbereiding van een aantal maanden was het eindelijk zover. Op 2 juni waren we om 4:00 uur vertrokken richting de Franse Alpen. In het plaatsje Venosc hadden wij onze uitvalsbasis voor de komende week opgezet. De omgeving was behoorlijk indrukwekkend vanwege de enorme bergen om ons huisje. Ter voorbereiding hadden we nog een aantal trainingsritten in de omgeving gepland. Het was een goede manier om een indruk te krijgen van wat ons nog te wachten stond.

Op 6 juni was het de grote dag en begonnen wij even voor 5:00 uur aan de beklimming van de Alpe d’Huez. Het was indrukwekkend om te zien dat ruim 5000 deelnemers een enorme krachtsinspanning zouden gaan leveren in de strijd tegen kanker.

Team HOOP heeft samen 15x de Alpe d’Huez beklommen: Gerzon bereikte na 3 uur de top! De andere mannen waren niet te stoppen en gingen vaker. Roy heeft 2x gefietst, Armand & Frank 3x en Ronny maar liefst 6x! Het mooiste was de gezamenlijke finish van het team als afsluiter van Alpe d’HuZes 2013.

Met onze acties hebben wij ruim €10.0000,- weten op te halen en daarmee zijn we in de buurt gekomen van ons streefbedrag van €12.500,-. Tot september hebben wij de tijd om dit resterende geld in te zamelen. Wil jij onze inspanning belonen? Dan kan dit nog altijd via onze actiepagina: http://deelnemers.opgevenisgeenoptie.nl/teams/team-hoop/

Tot nu toe is gezamenlijk ruim € 25.000.000,- opgehaald voor Stichting Alpe d’HuZes. In oktober zal de Stichting de totale opbrengst bekend maken. Dit geld wordt geïnvesteerd in onderzoek naar kanker. We hopen dat het reeds opgehaalde bedrag nog groter wordt, want alle verhalen, kaarsjes, spandoeken en de vele treffende cijfers (1:3 krijgt kanker) vergrootten het saamhorigheidsgevoel en de hoop naar een oplossing in strijd tegen kanker!

Natuurlijk hadden wij van Team HOOP deze prestatie niet kunnen leveren zonder de steun van onze sponsoren, familie, vrienden en alle anderen die zich hebben ingezet voor Stichting HOOP. Daarom zeggen wij vanuit de grond van ons hart: “Dankjewel!” en tot volgend jaar??