Algemeen

Op 30 en 31 mei zal Team HOOP 2.0 weer deelnemen aan de samenloop voor hoop in Sittard-Geleen. Tijdens de 24 uur durende wandelestafette staan we stil bij kanker. Tegelijkertijd vieren we ook het leven met allerlei activiteiten op en rondom het wandelterrein. De voorgaande editie was alweer in 2015 en was met ruim 45 deelnemers in ons team en meer dan 300 verkochte kaarsen een groot succes! De kaarsenceremonie in de avond was bijzonder indrukwekkend en samen met de andere teams en organisatie proberen we het weer net zo speciaal te maken als de vorige keer.

Impressie 2015

Kinderloop

Nieuw dit jaar is de Kinderloop waarbij kinderen gedurende 24 minuten kunnen meewandelen met een ouder of volwassen begeleider.

Activiteiten

De opbrengst van de verkoop via onze webwinkel is bestemd voor de Samenloop voor Hoop. Tijdens het evenement hebben we een eigen kraam waar we onder andere diverse etenswaar en drank zullen aanbieden. Gedurende de komende weken zullen we op deze website en Facebook ook andere producten en acties toevoegen.

Doneren

Ben je verhinderd om tijdens de samenloop aanwezig te zijn? Dan heb je ook de mogelijkheid om rechtstreeks op onze actiepagina een willekeurig geldbedrag te doneren.

Doneren
Van de opbrengst van de Samenloop gaat 20% naar het Toon Hermanshuis in Sittard en 40% naar lokale projecten of onderzoeken om kanker te voorkomen. Weet jij een lokaal project wat in aanmerking komt voor een financiële bijdrage? Dan kun je dit aangeven op de projectpagina van de samenloop.

De overige 40% wordt besteed aan wetenschappelijk onderzoek dat gefinancierd wordt door het KWF.

Aanmelden

Wil jij met ons meedoen? Klik dan op één van onderstaande knoppen om je aan te melden bij Team HOOP 2.0 of de organisatie! Mensen die kanker hebben (gehad), kunnen zich aanmelden als survivor. Gedurende het evenement zijn de survivors de eregasten en lopen zij onder andere de openingsronde.

Aanmelden als wandelaar
Aanmelden als Survivor
Aanmelden als vrijwilliger
Aanmelden Kinderloop

Wil jij meehelpen door geld in te zamelen en heb je een leuke actie bedacht? Dan kun je dit aangeven op de actiepagina van de organisatie.

Hopelijk mogen we je binnenkort begroeten als nieuw teamlid want samen staan we hierin sterker!