Op 4 januari 2016 zijn Sarah en ik trotse ouders geworden van onze prachtige dochter Lize! Na heel wat tegenslagen is dit mijn grootste droom die is uitgekomen. Als ik weer terugdenk aan het moment dat ik in 2012 een oproep deed voor stamceldonatie, dan realiseer ik mij hoe bijzonder het is dat ik nu mag vertellen dat wij een kind hebben gekregen.

Dit is tevens het moment voor mij om te vertellen dat Stichting Hoop naar de achtergrond zal verdwijnen. Wij willen via deze weg iedereen bedanken die zich op welke manier dan ook heeft ingezet voor Stichting HOOP.

In december hebben wij als afronding het restbedrag van €6.500,- overgemaakt naar het VUmc ten gunste van het onderzoek “Identification of under-treated and over-treated acute myeloid leukemia patients, using minimal residual disease and leukemia stem cell frequency

Hoop is iets wat mij op de been heeft gehouden, daarom is het ook iets wat ik koester, diep in mijn hart, daar waar ik het weet te vinden.

Gerzon

Michel Otten Fotografie

Lize – Michel Otten Fotografie