Zondag 22 september jl. was wederom een onvergetelijke dag in de nog korte carrière van Stichting HOOP.

Opnieuw werd een benefietconcert georganiseerd geheel in het teken van Stamceldonatie. Met een korte terugblik naar de trailer van vorig jaar werd het publiek ontroerd door de boodschap van de dag. Natuurlijk werd daarnaast genoten van de (jonge) muzikanten die stuk voor stuk het publiek om hun vinger wonden. Stevige rock, speciaal geschreven HOOP-gedichten en zelfs speciale TOTO-covers voor Gerzon wisselden elkaar af.

Een grote verrassing was het moment waarop Margot van den Akker (Stamceldonorbank Europdonor Nijmegen) de cheque ter waarde van €3500,- overhandigd kreeg door Sarah. Samen met collega Dyonne was Margot in haar vrije tijd aanwezig om mensen te informeren over stamceldonatie. Ze hadden geen enkel vermoeden dat we deze mooie cheque nog in petto hadden! “Dit geldbedrag wordt gespendeerd aan het bekostigen van weefseltyperingen voor nieuwe donoren. Dit geld is hard nodig, omdat de donorbank afhankelijk is van giften van derden”, aldus Margot van den Akker.

Wij bedanken iedereen die aanwezig was voor zijn/haar mooie bijdrage: de organisatie, de muzikanten, de mannen van het licht en geluid, stagemanager Danny, Ernest & team van Ernesto’s, alle vrijwilligers, Henk Bril (fotograaf), Margot & Dyonne (Stamceldonorbank Nijmegen) en natuurlijk alle bezoekers!

Kijk voor een overzicht in beeld op de facebookpagina van fotograaf Henk Bril, die alles geweldig heeft vastgelegd!

Foto: Henk Bril