Op 20 en 21 juni 2015 zal Team HOOP gedurende 24 uur wandelen tijdens het evenement Samenloop voor Hoop (Sittard-Geleen). Tijdens dit evenement zullen verschillende teams gedurende 24 uur gaan wandelen op de baan van Unitas in Sittard. Per team zullen de teamleden elkaar in estafettevorm aflossen.

Wij hebben nog plekken over in ons team en zouden het fijn vinden als jij je wilt aansluiten bij ons. Als team zullen we tot en met 21 juni geld inzamelen en het zou helemaal te gek zijn als je ook een deel van de Samenloop voor Hoop wilt wandelen.

Het evenement is niet alleen een steun in de rug voor (ex-) kankerpatiënten, maar ook om diegenen te gedenken die aan kanker zijn overleden. De opbrengst van deze editie zal gaan naar het kankeronderzoek van Prof. dr. Ph. Lambin, Universiteit Maastricht.

Mocht je mee willen doen, laat dit dan liefst voor 5 maart a.s. weten! Download het inschrijfformulier en mail dit naar sarah@steunhoop.nl. Deze formulieren worden doorgestuurd naar de organisatie en na betaling van het inschrijfgeld (€10,-) is de aanmelding definitief! (Betaling van het inschrijfgeld volgt later; meer info na inschrijving).

Als laatste wil ik jullie vragen om dit bericht te delen met iedereen die ons team steunt en ook wilt bijdragen aan een succesvolle afloop van dit evenement!

Met hartelijke groet,

Gerzon Kakisina
Voorzitter Stichting HOOP

1-sittard-geleen-2015-onlineversie